• Betala säkert med klarna
  • Frågor? Ring eller maila oss
  • Snabba leveranser!
Information

Bra Pris !

                   

Välkommen till Sticksonline.se! Vi är, som vårt namn antyder, främst specialiserade på hockeyklubbor av olika slag och försäljning av dessa via nätet. Vi besitter dock även en gedigen kunskap inom annan hockeyutrustning i allmänhet och säljer egentligen allt du kan tänka dig inom denna kategori här på sajten. Vi följer löpande den senaste utvecklingen inom hockeyns värld och är därigenom alltid uppdaterade kring vilka hockeyklubbor och annan typ utav hockeyutrustning som för tillfället är att föredra, vare sig du är senior eller junior. Självfallet ser vi även till att ständigt uppdatera vårt eget sortiment baserat på denna information. Det gör att du hos oss kan vara säker på att du enkelt kommer att kunna hitta det bästa som marknaden har att erbjuda från våra huvudleverantörer Bauer, CCM och  Warrior, dessutom till ett bra pris.

Vår målsättning är att vara i frontlinjen för kompetens och kunnande inom hockeyutrustning.  Stora krav ställs på utrustningen, som även unga spelare ofta använder flera dagar i veckan. Därför ser vi till att erbjuda den bästa utrustningen på marknaden. Vare sig du är gammal, ung, hobbyspelare eller proffs har vi all utrustning för dig. Allt från hjälmar till skridskor, skydd, klubbor och skaft i ett brett spektrum av storlekar och egenskaper. Det är ingenting annat än ett faktum att rätt sorts utrustning gör en hockeyspelare bättre, då små marginella förbättringar gör oerhört mycket i en så pass snabb och tuff kontaktsport som hockey. Med det sagt så förespråkar vi inte på något vis att alla alltid bör sträva efter den dyraste hockeyklubban eller den senaste hockeyutrustningen på marknaden, för att kunna prestera på isen. Det hela handlar snarare om att hitta sådant som verkligen passar ens egen kropp och spelstil på bästa sätt, något som vi är säkra på att vi kan hjälpa dig med!

Vår målsättning är att samtliga utav de som planerar att köpa hockeyklubbor eller någon annan form av hockeyutrustning ska se oss som det självklara valet att vända sig till, något som vi dagligen arbetar hårt för att infria. Den som beställer från oss på Sticksonline.se, kan vänta sig ett tryggt och enkelt köp, med snabb leverans och möjligheten till att kontakta oss för konsultation både före, under och efter sitt köp.

Förutom hockeyutrustning för alla nivåer finns ett brett utbud av teamtextil och träningskläder som andas och håller behaglig kroppstemperatur. Med kläder i bra material som sitter rätt kan du känna dig bekväm och fokusera helt på ishockeyn, utan att dina rörelser begränsas. 

HOCKEYKLUBBOR & ANNAN HOCKEYUTRUSTNING
TILL BRA PRISER!